Over Emilia

Mijn naam is Emilia Maas en ik ben de oprichter van Osteopathie Emilia. Na mijn vwo-diploma ben ik in 2015 begonnen met de vijfjarige fulltime opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy in Gent. Hier heb ik in juli 2020 mijn masterdiploma behaald. Als osteopaat volg ik graag diverse cursussen en trainingen om mijn kennis en vaardigheden op verschillende vlakken te blijven uitbreiden. Na het afronden van mijn master osteopathie ben ik in dan ook direct gestart met de postmasteropleiding osteopathie bij baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. In juni 2022 heb ik mijn certificaat behaald en de nodige ervaring opgedaan in de praktijk. Baby’s en (toekomstige) moeders zijn dan ook bijzonder welkom in de praktijk!

Tijdens mijn opleidingen en stages werd het me al snel duidelijk dat dezelfde klachten verschillende oorzaken kunnen hebben en dat een persoonlijke behandeling dus noodzakelijk is. Ieder mens is anders, hetgeen het werk ook zo uitdagend en afwisselend maakt. Volwassenen, kinderen, baby’s en sporters kunnen met diverse klachten bij mij terecht. Hieronder enkele voorbeelden van klachten waarbij ik u kan helpen:

Nek- en rugklachten. – Kaakklachten – Hoofdpijn – Diverse gewrichtsklachten – Spijsverteringsproblematiek – Burn-out, stress -en spanningsklachten – Klachten na operaties – Sportblessures – Preventieve controle – Onverklaarbare pijnklachten-

Huilbaby’s- Overmatig spugen (reflux)- Obstipatie- Krampjes- Voorkeurshoudingen- Afgeplat hoofdje

Nascholing
2020-2022 Postmasteropleiding osteopathie bij baby’s, kinderen en zwangere vrouwen

Werkervaring
2017 – 2020 Stage IAO Gent
2020 – heden Osteopathie Annick van de Walle, Barendrecht